La direcció de moveUp és a càrrec de la Mercè Palau Royo. La seva formació de base és la de mestra en educació infantil i primària, professió que va exercir a Barcelona i Terrassa. Posteriorment, la Mercè estudia la llicenciatura de Psicopedagogia, i s’especialitza en la intervenció de les dificultats i trastorns de l’aprenentatge, així com en la d’orientar i assessorar psicopedagògicament en els àmbits acadèmics, professionals i personals.

En aquest moment, la Mercè comença a treballar de professora, a la Universitat, on inicia l’estudi de la seva tesi doctoral en comprensió lectora.

Després d’uns quants anys dedicada a l’ensenyament universitari, la Mercè decideix iniciar una nova carrera professional. En aquesta nova etapa, es desenvolupa com a psicopedagoga, coordinant la unitat d’orientació professional.

Actualment, la Mercè inicia un nou projecte, que neix de l’experiència i l’observació de les necessitats que s’esdevenen entre els nens i nenes, i els i les joves: proporcionar ajuts per intervenir en les dificultats i trastorns de l’aprenentatge, així com orientar i assessorar psicopedagògicament per tal d’acompanyar els i les joves en la presa de decisions.

 

moveUP disposa d'un equip de professionals externs en els diferents àmbits que envolten la psicopedagogia: psiquiatria, logopèdia, neuropsicologia, així com centres que aporten el servei d'inclusió social i laboral per les persones amb discapacitat intel·lectual.